Termékek Menü

Our Generation - APRIL, 46 cm-es baba

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BD31078Z

46 cm-es Our Generation baba. 

April okos lány! Mindig készen áll az új dolgok megtanulására és ugyanakkor a szórakozásra is.
Stílusos tweed- és kockás ruhába öltözik, az osztályteremben odafigyel, nem lóg a barátaival késő estig. A teknősbéka-szemüveg tökéletes tartozéka egyéniségének és gyönyörűen kiegészíti vörös haját.
A 46 cm-es  puha test, amelynek végtagjai mozgathatóak, könnyedén öltöztethető az állandó friss megjelenéshez!

April az OG baba generáció sorozatának része; ez azt jelenti, hogy számos kiegészítő tartozék és felszerelés áll rendelkezésre a gyermek különböző és folyamatosan változó érdeklődési körének megfelelően. Tökéletes játék a kicsiknek, akik közben önmagukról tanulnak, és minden héten új hobbit és tevékenységeket fedeznek fel!

Nem hajlítható a térde és a könyöke, mint a Deluxe változatoknak!

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető

Leírás és Paraméterek

April nem csak egy baba. Ő egy olyan kislány játék megtestesítője, aki sokat tett más nélkülöző gyermekért a "Free the Children" szervezeten keresztül.

Mi az a „Free the children”?

A Free the Children a világ legnagyobb gyermeksegítő hálózata, ahol gyermek gyermeknek segít az oktatáson keresztül. Az innovatív programban több, mint 1 millió fiatal vesz részt 45 országban.

A szervezetet 1995-ben alapította Craig Kielburger 12 évesen, aki most egy nemzetközi gyermekjogi aktivista. A szervezet hisz abban, hogy egy új felelős, szociálisan aktív generáció kulcsa a fiatal vezetők kezében van. Észak-Amerikában az alapítvány több ezer fiatal vezetőt képez évente oktatással, motivációs tréningeken keresztül.

Nemzetközi viszonylatban az alapítvány több, mint 650 iskolát épített Ázsiában, Afrikában, Latin-Amerikában, az oktatási feltételeket biztosítva – ami az egyetlen kiút a szegénységből – 50 000 gyermek számára. Ha többet akarsz tudni itt olvashatsz  aFree The Children (link:http://www.freethechildren.com/) missziójáról.

További képek
Our Generation - APRIL, 46 cm-es baba
Our Generation - APRIL, 46 cm-es baba
Our Generation - APRIL, 46 cm-es baba
Our Generation - APRIL, 46 cm-es baba
Our Generation - APRIL, 46 cm-es baba

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!